mantarlar ile için ürünler (9)

Mantar Arancino

Mantar Arancino

Ormanın büyüsü, doğanın kokuları ve sonbaharın tatları hemen mantarları akla getiriyor: bu lezzetli tarifin iç harcını oluşturan besleyici ve iştah açıcı malzemeler. İşte bu şekilde klasik arancino'yu yeniliklerle dolu bir zafer haline dönüştürdük.
Kuru Porcini Mantarı 50 100 250 500g

Kuru Porcini Mantarı 50 100 250 500g

Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Kuru Mantar Porcini Sicily Ambalajı - Funghi Porcini Secchi 50 100 250 500gr paketlerde, risotto ve diğer karışık yemekler için mükemmel bir üründür.
KIRSAL TARZ ISTIRIDYE MANTARLARI - SÜZME ZEYTİNYAĞINDA

KIRSAL TARZ ISTIRIDYE MANTARLARI - SÜZME ZEYTİNYAĞINDA

Sicilya'da, Ferulae'nin yanında büyümeyi tercih ettikleri için "Funci di Ferla" olarak bilinirler. Çıtır çıtır ve ağızda kıvamlıdırlar, el yapımı olarak işlenir ve yerel baharatlar, sarımsak, maydanoz ve sızma zeytinyağı ile tatları artırılır.
Izgara Şampiyon Mantarları - Konserveler - Yağda

Izgara Şampiyon Mantarları - Konserveler - Yağda

İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65 (Agaricus Bisporus), ayçiçeği yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg
Hazır Yemekler - Yüksek kaliteli el yapımı hazır yemekler.

Hazır Yemekler - Yüksek kaliteli el yapımı hazır yemekler.

El Yapımı Hazır Yemekler. Sertifikalı yüksek kalite. 300 gr'lık tek porsiyonlar ve 2,5 kg'lık tepsiler. Farklı referanslar, birinci sınıf klasik ve etli ile balıklı dondurulmuş taze makarna. Ravioli, Tortellini, Lazanya, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci vb. Hava yolları, oteller, kruvaziyer gemileri vb. için özel ambalajlar hazırlıyoruz.
Beyaz Mantarlar - Konserveler - Yağda

Beyaz Mantarlar - Konserveler - Yağda

İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65, ayçiçek yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg
Domatesli Mantar Pâté - Konserveler - Pâté

Domatesli Mantar Pâté - Konserveler - Pâté

İçindekiler: Kültür mantarı %35, kurutulmuş domates %35, ayçiçek yağı %30, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar. (toz biber, paprika, fesleğen, sarımsak). Sitrik asit, L-askorbik asit. Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg
Baharatlı Mantar Pate - Konserveler - Pate

Baharatlı Mantar Pate - Konserveler - Pate

İçindekiler: Yetiştirilmiş Mantar %65, Ayçiçek Yağı %35, Asidik Şarap Sirkesi, Tuz, Değişken Oranlarda Doğal Aromalar (Nane, Sarımsak, Kırmızı Biber Tozu, Kırmızı Biber Pul, Paprika). Sitrik Asit, L-askorbik Asit. Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg
Sosis ve Mantar ile Pirinç Timbale

Sosis ve Mantar ile Pirinç Timbale

Güneyin en yoğun aromaları ve tatları, sosis ve mantar ile yapılan pirinç timbali gibi lezzetli bir tarifte birleşiyor. Yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan ve özel soslarla sunulan bu yemek, sofralarınıza taze yapılmış gibi lezzetli ve geleneksel bir tabak getirecek.